DDM Kamarád



Klenovice 2009

Na stanovém táboře v Klenovicích jsme si letos užili hlavně hodně bláta. A to především první týden pobytu. Pak se počasí umoudřilo a my si mohli vychutnat i sluníčko.

Program táborové hry: Skokem celým rokem“ byl opravdu pestrý a zajímavý. Děti se seznámily s nejrůznějšími zvyky a obyčeji, které k jednotlivým měsícům patří. Od ledna až do prosince jsme prožili Vánoce, Mikuláše, Velikonoce, masopust, prázdniny, Helloween apod.

Děti např. bruslily, malovali velikonoční vajíčka, rozdávaly si dárky u vánočního stromku, stavěly májku, pekly prase nebo podnikly masopustní průvod. Jako bonus v měsíci „červenci a srpnu“ jsme společně podnikli výlet do jiného dětského tábora.

Na Bubnu nás vřele přivítali, pohostili a připravili pro nás bohatý program. Děti se zde zúčastnily velkého turnaje o medaile, zaskákaly si v nafukovacích hradech a vyzkoušely si i „prázdniny“ plavbou parníkem po Hracholuské přehradě.

V letošním roce nám pomáhali členové Military clubu. Takové vaření v „polňačce“ a dva krásné „džípy“, kterými Martin a Rudou naváželi dřevo na táborové ohně byli pro nás i děti velkou atrakcí.

Děti byly úžasné. Program je velice bavil, aktivně se zapojovaly a my všichni jsme si to pořádně užili.

 

Letní tábor v Klenovicích - červenec 2009

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.