DDM Kamarád


Dívka roku 2009
oblastní kolo pro západní Čechy v Plzni

Dívka roku 2009 v Plzni – oblastní kolo pro západní Čechy proběhlo v neděli 26.4. 2009 v překrásných prostorách Parkhotelu v Plzni. Celkem 12 finalistek ze základních kol (Žatce, Nýrska, Kynšperka nad Ohří a z Plzeňska) se utkalo o titul Dívka roku 2009. Atmosféra byla fantastická – více než 400 diváků přišlo povzbudit soutěžící ze západočeského regionu. Již po čtrnácté soutěž pořádal Dům dětí a mládeže Kamarád Třemošná.

Akce se konala za účasti sponzorů, hostů, odborné poroty a tradičně s moderátorem Janem Čenským. Mezi porotce zasedli mimo jiné např. plastický chirurg, poslanec ČS, vrchní komisař Policie ČR, Radní města Plzně, vedoucí odboru školství KÚ PK a nebo také zpěvák Marek Černoch nebo Tereza Zimová. Samozřejmě nechyběla patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová. Dále v porotě zasedli také mediální partneři, zástupci sponzorů, hostitelů a vyhlašovatelů. Jelikož celá akce probíhala na téma „Prosluněná riviéra“, hlavním hostem se stal Davide Mattioli, s kterým jsme se celé odpoledne slunili na pláži v italském rytmu jeho písní. Dále vystoupili např. Bára Zemanová nebo Marek Černoch. Tradičně celou akci živě doprovázelo TREMOLO.

Jelikož celá akce byla opět charitativní, výtěžek 18 260,- Kč předala na pódium ředitelka soutěže Ilona Křížková Domovu pro osoby se zdravotním postižením v Bystřici nad Úhlavou. Hřebem celého odpoledne bylo právě jejich taneční country vystoupení, které diváci doprovázeli bouřlivým potleskem.

Vítězkou regionálního kola se stala Natálie Fenclová z Horní Břízy, která si odnesla zároveň titul miss sympatie, druhé místo obsadila Barbora Kavanová z Kynšperka nad Ohří a třetí příčku Hana Dáňová ze Zruče - Sence. Titul miss foto si odnesla Olga Hlebová z Kynšperka nad Ohří.


 

Dívka roku 2009 - oblastní kolo západní Čechy - 26.4.2009

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.