DDM Kamarád


LYŽOVAČKA S KAMARÁDEM

…dobře to začalo…velmi dobře to probíhalo…a výborně to skončilo!

Ptáte se co? Vy jste tam nebyli? Na LYŽOVAČCE S KAMARÁDEM? Velká škoda. Tedy určitě čtěte dál. Čtěte ale klidně dál i vy, co jste byli. A připomeňte si pět neděl naplněných sněhem a prkýnky připevněnými na nohách.

V druhé polovině ledna jsme poprvé vyrazili po ose Horní Bříza – Třemošná – Plzeň na Šumavu, kde jsme na železnorudských Samotách začali s výukou. Po pět víkendových dní se všichni učili či zdokonalovali v jízdě na lyžích i snowboardech. Dětí se přihlásil plný autobus, v posledních dnech jsme byli bohužel nuceni odmítat další a další žádosti o účast na "Lyžovačce". Prostě nebylo jak tam další zájemce dostat. Malinko sice tyto naše výlety ovlivnila chřipková onemocnění, ale děti se opět po "vymarodění" vracely, aby mohly stále lépe a lépe sjíždět šumavský svah a učit se dokonaleji ovládat svá sjezdařská náčiní. Jistě velkým úspěchem je fakt, že všichni začátečníci - jak na lyžích, tak i na snowboardech - poslední den bez problémů sjeli bezpečně celou sjezdovku. Udělali tím radost nejen sobě a svým rodičům, ale také bezesporu i trpělivým instruktorům. Všichni, kteří úspěšně zvládli "Kamarádovu lyžařskou školičku" byli na závěr nejen sladce odměněni, ale odnesli si taktéž i památku na čas strávený na "sněhových prkýnkách" v podobě diplomů.

Doufáme, že se za rok opět sejdeme a budeme moci dále zdokonalovat obloučky všeho druhu.

Skol!!!!

 

Lyžovačka s Kamarádem - leden a únor 2009

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.