DDM Kamarád



Na první adventní víkend připravil DDM Kamarád spoustu aktivit, do kterých se mohli zapojit úplně všichni.

Od pátku do neděle probíhala na odloučeném pracovišti ve Zruči již tradiční vánoční výstava. Návštěvníci si prohlédli řadu vánočních dekorací, které vyrobili děti ze školní družiny a členové zájmových kroužků DDM. Výstava byla prodejní, takže si každý mohl odnést kousek té vánoční krásy domů.

Ve Třemošné se v sobotu konal „Mikulášský fičák aneb 7 hodin pohybu“. Zájemci měli možnost vyzkoušet 7 typů cvičebních aktivit dle svých zájmů a své zdatnosti. Pro ty, kteří vydrželi cvičit celých 7 hodin, byl připraven věcný dar. Během celého odpoledne se vyráběli adventní věnce pod odborným vedením lektorky.

V Horní Bříze se též vyrábělo. Nedělní odpoledne přilákalo všechny, kteří si chtěli vlastníma rukama vyrobit vánoční dekorace. Zdobení perníků, výroba adventních věnců a svícnů, zdobení jablek a pomerančů nebylo pro každého jednoduché. Vlastnoručně vyrobené dekorace však jsou ty nejhezčí a určitě budou ozdobou domácností po celý advent.

Lucie Karbanová

 

1. adventní víkend v DDM Kamarád - 28. až 30.11.2008

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.