DDM Kamarád


Dívka roku 2008 – regionální kolo proběhlo v neděli 27.4. 2008 v Parkhotelu v Plzni. Atmosféra byla fantastická – skoro 400 lidí přišlo povzbudit 12 soutěžících ze západočeského regionu.
Soutěž se konala za účasti sponzorů, hostů, odborné poroty a tradičně s moderátorem Janem Čenským.

Mezi porotce zasedli mimo jiné také celebrity jako Jiří Mádl, Zbyněk Drda, Lucie Hadašová, Tereza Zimová a hlavně patronka soutěže Lilian Sarah Fischerová. Dále v porotě nechyběl např. choreografka, model, fotograf, mediální partneři, zástupci sponzorů, hostitelů nebo např. vrchní komisař kriminální Policie ČR. Pozvání přijali také např. Petr Pik, Karel Frýd nebo Michal Michaljec. Jelikož celá akce byla poprvé za 12 let konání akcí charitativní, výtěžek 13 650,- Kč předala na pódium ředitelka soutěže Ilona Křížková Domovu pro osoby se zdravotním postižením v Bystřici nad Úhlavou.
Hřebem celého odpoledne bylo právě jejich taneční vystoupení, které diváci doprovázeli bouřlivým potleskem.

Vítězkou regionálního kola se stala Blanka Skálová z Loun, druhé místo obsadila Aneta Pfeifferová z Březové u Sokolova a třetí příčku Anežka Kyvířová z Druztové. Titul miss foto si odnesla vítězka Blanka Skálová a miss sympatie Anna Svobodová z Kynšperka nad Ohří.

 

Dívka roku 2008 - regionální kolo v plzeňském Parkhotelu

zpět

 


© DDM Kamarád Třemošná, Tyršova 916, 330 11 Třemošná, tel. a fax: 377 953 651, info@ddmkamarad.cz design by ERB Production s.r.o.